De nieuwe OnePlus 8 Pro is de snelste telefoon op aarde!

OnePlus heeft een nieuwe telefoon aangekondigd namelijk de OnePlus 8 Pro! De nieuwe telefoon zit nu nog in de pre-order fase, maar zal binnenkort beschikbaar zijn. OnePlus geeft zelf aan met de quote “Lead with Speed” aan dat dit één van de snelste telefoons op aarde is op dit moment.

OnePlus heeft haar reputatie de laatste jaren heel erg zien groeien. Eerst was het een exclusief merk, waarbij mensen die een telefoon kochten een code kregen voor 3 andere mensen en met die code konden zij ook een telefoon aanschaffen. Tegenwoordig is het bedrijf zo groot geworden dat ze niet meer met die codes hoeven te werken.

De OnePlus 8 Pro is ten opzichte van de OnePlus 8 een stukje groter, iets dikker, mogelijkheid tot draadloos opladen, groote hoeklens camera en nog wat specificaties. De Oneplus 8 Pro is beschikbaar in de kleuren lichtgroen, blauw en zwart.

Met een prijskaartje van € 899 valt dit binnen de normale prijsklasse. De telefoon is niet overdreven duur en niet te goedkoop. Als je de OnePlus 8 Pro nu pre-orderd op de site van OnePlus dan maak je kans op een draadloze oplader!

Bron & Beeld: OnePlus