Waar staat DJ La Fuente nu weer tijdens SLAM Quarantaine festival?

Waar staat Dj La Fuente volgende keer? Vorige week stond deze legende namelijk in Toverland om met zijn magische platen Nederland op zijn kop te zetten. De Dj set stond in het teken van het SLAM Quarantaine Festival waar La Fuente aan mee deed.

Nu iedereen in quarantaine zit heeft de radiozender SLAM bedacht om het bestaande programma “MIXMARATHON” om te zetten naar “QUARANTAINE FESTIVAL”. SLAM organiseert dit elke vrijdag voor alle danceliefhebbers ter wereld! Op vrijdag 17 april start de volgende marathon. De line-up hiervan van SLAM is sinds een paar dagen bekend:  

Nu vraag je jezelf natuurlijk af, waar is die dikke set in Toverland dan? Deze magische set kan je hieronder bewonderen:

Bron & Beeld: looopings.nl/weblog/14147, slam.nl/nieuws/slam-mixmarathon-presents-quarantaine-festival