Contract Abdelhak Nouri nu officieel ontbonden!

Ajax heeft besloten om het contract van Abdelhak Nouri Formeel op te zeggen. Nouri had nog een verbintenis tot de zomer van 2020.

Al bijna drie jaar komt Abdelhak Nouri niet meer in actie voor Ajax, dit na aanleiding van de tragische gebeurtenissen tijdens een oefenduel met Werder Bremen, hij kreeg namelijk een hardstilstand. Nouri moest zelfs gereanimeerd worden en liep hierdoor ook blijvende hersenschade op.

Het contract van Abdelhak Nouri moest voor 1 april formeel worden opgezegd, dit moest volgens de cao die geld voor alle clubs in het betaald voetbal. Anders zou het contract van Abdelhak Nouri automatisch met een jaar worden verlengd onder dezelfde voorwaarden.

Bron & Beeld: Nos.nl/artikel/2284767, https://www.vi.nl/nieuws/ajax-zegt-contract-van-nouri-formeel-op